OLYMPIA WESTERVOORT

OLYMPIA WESTERVOORT Al 20 jaar een begrip in Westervoort!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 509 beoordelingen
3 nov 2019 om 19:25 pita broodjes waren zwart, kebab en shoarma was ook te hard gebakken! Echt een tegenvaller.. Ik bestel hier niet meer!
28 okt 2019 om 20:55 Blijf het vreemd vinden dat als ik 75 min voor dat ik de bestelling wil hebben je dan toch niet op tijd kunt komen
25 okt 2019 om 9:31 Het eten was aangebrand, te vet, te droog. Ongelofelijk dat ze dit gewoon bezorgen. Beste mensen, helaas hoeft u niet veel te verwachten van Olympia en het ergste is het boeit ze toch niet wat mensen vinden!
20 okt 2019 om 19:29 Het eten klopte niet met wat we besteld hadden. We moesten hier na weg anders hadden we zeker even gebeld!!
17 okt 2019 om 20:02 Wegens drukte wat ik hoorde toen ik belde na ruim een uur gewacht te hebben was het eten ook nog eens afgekoeld best jammer. Volgende keer haal ik het zelf.
13 okt 2019 om 20:23 Erg lekker, en snel bezorgd
4 okt 2019 om 19:01 Stoofvlees was gewoon smerig, niet gewend van jullie
22 sep 2019 om 22:40 Precies op de afgesproken tijd ..top ..eten was wederom heerlijk
22 sep 2019 om 21:46 Het zou volgens opgave na bestelling 90 minuten duren voor de bezorging. Veel te lang natuurlijk. Na een klacht via de telefoon kon het binnen een uur.
21 sep 2019 om 22:03 Zoals altijd prima